Завантаження...
дніпровський центр професійно-технічної освіти державний професійно-технічний навчальний заклад офіційний веб-сайт
Блащук Оксана Олександрівна

БлащукОксана Олександрівна

 
майстер виробничого навчання

Загальний педагогічний стаж: 9

Педагогічний стаж на займаній посаді: 9

Освіта:

  • Полтавський університет економіки і торгівлі (2011), бакалавр з товарознавства і торгівельного підприємництва

Атестація:

  • 2016 рік – «Майстер виробничого навчання І категорії»
  • 2016 рік – «Викладач І категорії»

Робітничий розряд: продавець продовольчих товарів 5-го розряду, продавець непродовольчих товарів 5-го розряду

Нагороди, відзнаки:

  • грамота Департаменту освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації (2015)

Підвищення кваліфікації(протягом останніх 5 років):

назва закладу Спеціальності, з якої проходило підвищення кваліфікації
2015 Національна академія педагогічних наук України ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» Інститут післядипломної освіти інженерно-педагогічних працівників «За програмою майстрів виробничого навчання ПТНЗ», свідоцтво №СПК86017
2015 Національна академія педагогічних наук України ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» Інститут післядипломної освіти інженерно-педагогічних працівників «За програмою викладачів професійно-теоретичної підготовки ПТНЗ», свідоцтво №СПК86509
2010 Університет економіки і права «КРОК», школа іміджмейкерів
2015 Дніпропетровському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за навчальною програмою «Сучасні технології організації торгівлі»
2014 Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти, майстер-клас «Виконання робіт на сучасному торговельно-технологічному обладнанні»
2012 Intel – Навчання для майбутнього

Стажування за робочою професією (протягом останніх 3 років):

назва підприємства (закладу) професія робітничий розряд
ТОВ «Алан» продавець продовольчих товарів
продавець непродовольчих товарів
5 розряд
5 розряд

Працює над методичною проблемою:

«Ділова гра на уроках виробничого навчання»

Рівень знань учнів за предметом(ами) за навчальний рік:

Назва предмету Рівень навчальних досягнень,%
Контролер-касир 93%

Індивідуальні досягнення учнів з предмета (призери олімпіад, конкурсів, інтелектуальних марафонів тощо):

Рік Вид заходу Досягнення (місце)
2017 Участь в інтернет-олімпіаді з «Контрольно-касового обладнання» 2 місце

Участь у роботі методичних комісій, секцій, радах, конкурсах, лабораторіях, конференціях, тощо:

Рік Назва
2016 Розробка комплексного завдання для поетапної атестації з професії «Контролер-касир», поетапна атестація
Участь у творчій групі по розробці матеріалів з професії «Продавець продовольчих товарів», розробка поурочних планів теоретичного та виробничого навчання, створення презентацій
2015 Доповідь на науково-практичному семінарі «Впровадження інновацій у професійну підготовку кваліфікованих робітників», Ігрові методи навчання
2015 Участь у створенні посібника «Атлас хвороб плодів та овочів»
2014 Створення Презентацій з товарознавства продовольчих товарів
2013 Розробка методичних вказівок «Про порядок виконання дипломних робіт для учнів за професією: «Контролер-касир, оператор комп’ютерного набору»
2016 Розробка комплексного завдання для поетапної атестації з професії «Контролер-касир»
Участь у творчій групі по розробці матеріалів з професії «Продавець продовольчих товарів», розробка поурочних планів теоретичного та виробничого навчання, створення Презентацій
2015 Доповідь на науково-практичному семінарі «Впровадження інновацій у професійну підготовку кваліфікованих робітників», ігрові методи навчання

Відкриті заходи (організація, участь):

Рік Вид заходу, тема
2016 Відкритий урок: «Робота в режимі реєстрації покупок для ЕККА різних типів»
2015 Відкритий урок: «Розробка сценарію і участь у декаді з професії «Контролер-касир, оператор комп’ютерного набору»
Відкритий урок: «Молоко і молочні товари»
2014 Відкритий урок: «М'ясо і м’ясні гастрономічні товари»
2013 Відкритий урок: «Риба та рибні вироби»
2012 Урок-дослідження: «Дослідження якості сгущеного молока»

Методичні розробки (рекомендовані НМЦ ПТО, методичною радою ДЦПТО для впровадження в роботу):

Рік Назва Тема
2016 Розробка ККЗ з професії «Контролер-касир, продавець непродовольчих товарів»
2015 Робочий зошит з професії «Контролер-касир»

Висвітлення власного педагогічного досвіду, зокрема в друкованих виданнях:

Рік Назва видання Тема
2017 8 Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти», м. Київ Проведення майстер–класу «Святкова упаковка солодощів»
2016 Журнал «Профтехосвіта» Методична розробка уроку «М'ясо та м’ясні вироби»